Routepunten overnemen uit de kaart

U kunt één of meerdere objecten in de kaart selecteren en in de routepuntlijst overnemen.

Plaats of object overnemen

• Klik op de plaats of het object dat u wilt overnemen.

• Selecteer in het contextmenu of de plaats of het object als Vertrek, Tussenpunt, Viapunt of Bestemming moet worden overgenomen.

Tip: U kunt ook de geselecteerde plaats of het geselecteerde object met F8 in de routepuntlijst overnemen.

Meerdere plaatsen of objecten overnemen

• Selecteer meerdere plaatsen of objecten door Ctrl ingedrukt te houden.

• Klik in de functiebalk van de kaart op Overnemen.

Tip: U kunt ook de geselecteerde plaatsen en objecten met F8 in de routepuntlijst overnemen.

Klikpunt overnemen

• Klik met de rechtermuisknop op het gewenste punt in de kaart.

• Selecteer in het contextmenu of het klikpunt als Vertrek, Tussenpunt, Viapunt of Bestemming moet worden overgenomen.

Tip: U kunt ook het klikpunt met F8 in de routepuntlijst overnemen.

Alle objecten in een gebied overnemen

U kunt met het open trekken van een rechthoek alle zichtbare objecten in een gebied selecteren en in de routepuntlijst overnemen.

Opmerking: U kunt alleen de objecten selecteren en overnemen, die in het actuele zoomniveau van de kaart zichtbaar zijn.

• Bepaal zo nodig in de functiebalk welke gegevensverzamelingen in de kaart zichtbaar moeten zijn.

• Zoom in de kaart tot alle objecten worden weergegeven die u wilt overnemen.

• Houd Ctrl + Alt ingedrukt.

• Trek met de muis in de kaart een rechthoek open.

• Klik in de functiebalk van de kaart op Overnemen.

Tip: U kunt ook de geselecteerde objecten met F8 in de routepuntlijst overnemen.