Lijsten aanpassen

• Beweeg de muis naar de rechterhoek van de kolomkop.

Er verschijnt een kleine pijl.

• Klik op de pijl en selecteer de gewenste optie in het contextmenu.

• Als u extra kolommen zichtbaar en beschikbare kolommen onzichtbaar wilt maken, klik dan op Kolommen en markeer in het contextmenu de gewenste invoeren.

• Als u het overzicht wilt sorteren, selecteer dan Oplopend sorteren of Aflopend sorteren.

Opmerking: De invoeren zijn grijs gemaakt als een sorteren van de gegevens niet zinvol is.