Waarom kan ik maar één route berekenen?

Als u maar één route kunt berekenen en de knop daarna inactief is, hebt u de route met een Referentievoertuig berekend.

Referentievoertuigen moeten de vergelijkbaarheid van routes en kosten tussen expeditie en klant waarborgen. Daarom kan een alternatieve route berekend worden. Het is ook niet mogelijk de eigenschappen van een routing te wijzigen.

Met de voertuigen 40T ADR en Particulier voertuig alsmede met zelf aangemaakte voertuigen, kunt u maximaal drie alternatieve routes berekenen.

• Selecteer in de toepassing Routeplanning in de uitklaplijst Voertuig de desbetreffende optie en bereken de route(s) opnieuw.